L’equip aleví A del CD Paidos ha posat el punt i final a una brillant temporada 2021-2022 amb la seua participació en el Campionat d’Espanya. Una temporada en la qual ha sigut tricampió en guanyar els títols provincial, autonòmic i la Copa.

En la lliga, va jugar la competició enquadrat en el Grup 1 en el va quedar primer classificat, una posició que li donava dret a jugar la fina contra el campió del Grup B, el Pinós Atlethic. La final provincial es va disputar a Alacant. Va ser una final d’infart, en la qual el Paidos A aconseguia imposar-se per un ajustat 3-4. La victòria a més de donar-li el títol provincial li donava dret com a campió a jugar la fase final del campionat autonòmic. En la semifinal autonòmica, jugada a doble partit, els col·legials es van enfrontar al CD Exposición, al qual van guanyar en l’anada per 3-6 i en la volta -jugada a Beniarbeig- per un contundent 5-0. En final autonòmica es van enfrontar al campió de l’altra semifinal el CFS Navarti Onda, que es va imposar a El Pilar (València). El Paidos A se proclamava campió autonòmic en véncer al conjunt castellonenc per 5-3, en un partit en el qual van remuntar un 2-1 en contra, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Les finals de Copa es van disputar a Altea. En totes elles va haver-hi protagonisme de la Marina Alta. En alevins es van enfrontar Paidos A i Dianense, que va acabar dels primers per 1-7. En categoria cadet, el Dianense va ser el millor i es va proclamar campió en véncer en la final al Petrer per 5-2.

CAMPIONAT D’ESPANYA

El Campionat d’Espanya es va disputar en Las Rozas els dies 10, 11 i 12 de juny. En la fase sector en la qual jugaven els deniers estaven els campions autonòmics de Catalunya, Madrid i Aragó. En el primer partit, Paidos A se va enfrontar al Equip Sport Futsal de Saragossa, equip amb el qual va perdre per 9-3. El segon partit el va jugar contra el Santa Coloma, campió català, amb el qual va perdre per 9-0, equip que després va ser subcampió d’Espanya. El tercer i última trobada ho va disputar amb el campió madrileny, AD Alcorcón, al qual va véncer per 4-3. Així doncs Paidos A va tancar la seua participació en el nacional amb dues derrotes i un triomf.