La UD Ondarense no ha pogut millor començar la seua marxa en la competició femenina, golejant i col·locant-se primera en la classificació. L’equip de recentment creació debutava en la Segona Regional davant el Cox, rival al qual li va marcar una dotzena de gols (12-0). Les ondarenques van ser molt superiors, de principi a fi, als seus rivals. En la primera part, van marcar quatre gols per mediació d’Alba Pallás (8’), Ana Coloma (11’), María Fornés (37’) i Stephanie M. Cruz (43’). En la segona part, l’equip d’Ondara es desmelenar i va anotar huit més, marcats per María Gómez (54’), Ana Coloma (55’), Alba Pallás (57’ i 61’), María Fornés (82’ i 84’), Aurora Torralba (88’) i Lluna Prats (89’).

Les jugadores d’Ondara afronten la segona jornada de lliga davant el Benijófar, en un partit que es jugarà en el Camp Municipal de Benijófar el dissabte a les 10 hores.