La primera prova del Circuit Autonòmic de Cross es va disputar el diumenge a Castelló. En categoría infantil (Sub 14), Maria Devesa, atleta del Baleària Diànium, fue la vencedora. També cal destacar el seté lloc d’una altra atleta del club, Sofía Martínez en la categoria Sub 18.

En categoria Sub 14, les atletes havien de cobrir una distància de 1.600 metres. María creuava la línia de meta en primera posició amb un temps de 5’58″.

En categoria Sub 16 masculina, els atletes havien de córrer 3.600 metres. El millor classificat del Baleària Diànium va ser Roc Martí que va finalitzar en el lloc 12 amb un temps de 11’26”. També van participar: Marco García (12’02”), Iván Gómez (12’40”), Joan Buigues (12’48”), Manel Ortiz (12’57”) i Dídac Bañuls (13’21”).

En Sub 18 femenina, les atletes havien de córrer 4.400 metres. Sofía Martínez, única representant en aquesta categoria del club denier, quedava setena amb un temps de 18’32”.

En Sub 18 masculina, la distància a cobrir era de 5.400 metres. Óscar Dalmau, representant del Diànium, va quedar en catorzena posició amb un temps de 18’11”.