La deniera Fiamma Benítez tornarà jugar una final de l’Europeu Sub 19 el diumenge a les 19.30 hores i la jugarà en guanyar Espanya a Països Baixos (0-1) en la semifinal. La jugadora de Dénia l’any passat ja es va proclamar amb Espanya campiona d’Europa Sub 19 en véncer a Noruega en la final, i un any després pot repetir títol. Fiamma ha tingut protagonisme en la semifinal davant Països Baixos ja que després de la seua rematada de cap, que ha rebutjat la portera neerlandesa, l’ha aprofitat Julia Bartel per a marcar l’únic gol del partit al minut 12. En la segona part, ha pogut marcar però la portera de Països Baixos ha realitzat una gran parada desviant la pilota que després s’ha estavellat al pal.

La gran protagonista de la semifinal ha sigut la portera espanyola Txell Font que al minut 86 ha parat un penal a Van Gool. Una parada que ha valgut el seu pes en or ja que ha ficat a Espanya en la final.

Espanya jugarà la final contra la selecció vencedora de l’altra semifinal, que disputen França i Alemanya, hui a les 20.30 hores.