El plat fort de la cinquena jornada era el duel entre els dos primers classificats, Intercity i FB Dénia A, en el qual estava en joc el lideratge. L’encontre va acabar en taules (1-1) pel que segueixen tots dos equips compartint el lideratge de la classificació, això sí, les denieres són primeres en tindre millor gol average.

El partit entre l’Intercity i el FB Dénia A va estar disputat però cap dels dos equips va aconseguir fer-se amb el triomf. Les locals es van avançar al marcador al minut 20, arribant-se al descans amb 1-0. En la segona part, va continuar la igualtat en el joc i al minut 44 en l’electrònic amb el gol de Lucía Palacios (1-1).

El FB Dénia A afronta la sisena jornada enfrontant-se a l’Estreles Alacant en un partit en el qual és clar favorit per a sumar tres punts més i així continuar mantenint el primer lloc en la classificació. I ho és perquè el seu rival és penúltim classificat, ha perdut els cinc partits que ha jugat. A més si les denieres guanyen poden quedar-se soles al capdavant de la taula ja que l’Intercity s’enfronta al Benidorm A, que és tercer i que tampoc ha perdut cap partit.

L’encontre FB Dénia A-Estreles Alacant es juga a El Rodat el dissabte a les 17.30 hores.