La futbolista internacional deniera Fiamma Benítez Iannuzziha sigut homenatjada aquest matí al ser una de les alumnes de l’Escola Municipal de Futbol de Dénia (EMFD) que ha arribat a l’elit, és a dir, és futbolista professional. Fa unes setmanes estava previst que fora també homenatjada juntament amb Pepelu i l’onze del Dénia que va jugar l’eliminatòria de la Copa del Rei a Sevilla, en la presentació dels equips de futbol 11 de l’EMF Dénia, però Fiamma no va poder assistir en estar concentrada amb el València Femení CF. Hui se li ha pogut rendir eixe homenatge i la jugadora per fi ha pogut veure gran lona amb la seua fotografia que dona nom a una de les graderia del Rodat. Minuts abans, la jugadora signava la samarreta que li regalava a l’Escola després de guanyar el Campionat d’Europa Sub 19. A més, Fiamma també ha fet la treta d’honor al partit de la Lliga Valenta Juvenil-Cadet FB Dénia-La Nucia, encontre que ha acabat amb triomf mínim de l’equip de la Marina Baixa.

Fiamma ha afirmat que “per a mi és un orgull que una graderia del Rodat porte el meu nom”. I també ha reconegut que “li estaré sempre molt agraïda a l’EMF Dénia”.

FB DÉNIA 1, LA NUCÍA 2

El FB Dénia ha perdut amb La Nucia per la mínima. Les denieres han realitzat un gran partit i han plantat cara al segon classificat. Però la sort no ha estat de la seua part, i als dos minuts de joc, en una jugada desgraciada, Lucía Palacios marcava en pròpia porta. Sis minuts després La Nucia anotava el segon. El Dénia malgrat el resultat no es va enfonsar i va seguir amb el seu pla de joc. Així en el minut 18, Anna Higueras anotava el 1-2, resultat amb el qual s’arribava al descans i que al final va ser el definitiu. En la segona part, les groguetes han continuat jugant bé i han tancat en la seua parcel·la a les visitants en busca del gol de l’empat, però els ha faltat encert en la rematada.