Juanan Fernández (Benidorm) i Andrea Abad (Publidom) van guanyar la Volta a Peu a Benitatxell, quinta prova puntuable del Circuit Marina Alta. Fernández va ser el més ràpid de tots i va travessar la meta amb un temps de 29’18”. En dones, davant l’absència de María Isabel Ferrer (Llebeig Xàbia) -guanyadora de les quatre primeres carreres-, la victòria va ser per a Abad amb un temps de 33’20”.

Mil atletes van participar en la sèptima edició de la Volta a Peu a Poble Nou de Benitatxell, que es va disputar el dissabte a la vesprada i que va estar organitzada pel Club Multiesport Benitatxell. A partir de les 16 hores es van disputar les carreres de les categories inferiors, i a les 18 hores es va donar l’eixida a la prova regna de 8,4 quilòmetres de recorregut, la més dura del Circuit, i que van finalitzar set-cents onze atletes.

En categoria masculina la victòria va ser per a Juanan Fernández, seguit a deu segons de Jorge Llácer (Ondara Tri-Esport) que va ser segon i Michel Les (I-Run Calp) que va ser tercer amb un temps de 29’44”. En categoria femenina, Andrea Abad es va emportar la victòria, quedant segona i tercera les atletes del Cametes Pedreguer, Marta Pérez (33’35”) i Esther Fornés (34’07).

Els podis locals van ser per a Julián López (34’55), José Vicente Pastor (35’36”) i Javi Sanchís (35’40”) en categoria masculina i per a Victoria Noguera (40’50”), Vanessa Yuste (41’36”) i Mónica Domok (46’18”).

En les carreres d’inferiors, la victòria en benjamins van ser per a Lara Fornés (Llebeig Xàbia) i Ernest Garcés (CA Bernia); en alevins per a Gemma Fornés (CB Bernia) i Enric Amil (Llebeig Xàbia); en infantils per a Anna Cabrera (Cametes Pedrerguer) i Ángel Alemany (Dorsal 19 Pego); en cadets per a Silvia Díaz (La Nucia) i José Buigues (Baleària Diànium); i en juvenils per a Celia Fornés (CA Gata) i Marco García (Baleària Diànium).

Les classificacions completes es poden consultar a la web del Circuit o a la web de Somesport.

LA VOLTA A PEU AL VERGER, EL DIUMENGE

La Volta a Peu El Verger, complix la seua setzena edició. CA Sense Pressa El Verger organitza una prova que torna a horari matinal. A les 10 hores serà l’eixida per als atletes de la prova regna i a partir de les 12 la als xiquets i xiquetes. L’eixida i la meta estaran situades al Carrer Cervantes i la distància a cobrir seran 10 quilòmetres. Les inscripcions per a participar en ella es poden realitzar fins al divendres, a les 12 hores.