Els tirs lliures són els que van decidir el guanyador del duel júnior zonal de la Lliga Valenciana que va enfrontar a la EE Ondara i el Dénia BC (66-60).

El partit, igualat de principi a fi, va tindre alternatives en el marcador. En el primer temps els deniers van imposar el seu ritme això sumat a l’encert en els triples li donava avantatge. L’Ondara va reaccionar bé i va aprofitar els desajustaments defensius per a atacar la zona i carregar als visitants amb personals, tres jugadors deniers van marxar al descans amb tres jugadors Al descans es va arribar amb avantatge dels locals de tres punts (36-33).

En la segona part, es va mantindre la igualtat però en els moments claus, el Dénia no va saber aprofitar els tirs lliures, la qual cosa si que va fer l’Ondara. Això va permetre als ondarencs apuntalar el triomf i alçar-se amb ell de sis punts.

La tercera jornada de la Lliga Valenciana la EE Ondara es desplaça per a jugar amb el CB Pego. El partit el dissabte es jugarà en el Pavelló Municipal Ausías March a les 11 hores.