Els Poblets ha revalidat el títol de la Supercopa d’ACYDMA de futbol sala en remuntar i véncer a la pròrroga a Orange (3-5). La final, que es va jugar al Pavelló Municipal de Dénia, va tindre com als mateixos protagonistes de l’any passat, encara que amb l’única variació del canvi de nom de Marina Cuines per Orange. Els dos van arribar a la final en véncer en semifinals a Bàmbola i B. Aguilar, respectivament.

El president d’ACYDMA, Alberto Portillo, juntament amb els regidors Valen Alcalá (Dénia) i Natalia Carrió (Els Poblets), van ser els encarregats de repartir els trofeus.

LES SEMIFINALS

Les semifinals de la Supercopa es van disputar també ahir dissabte. La primera entre Orange i B. Aguilar va ser de les dos la més emocionant. L’equip d’Ondara va manar a la pista durant tot el partit. Mancant tres minuts guanyava 3-1 i en eixos tres últims minuts va encaixar dos gols, l’últim de manera increïble. I és que en l’últim segon de partit, els àrbitres van xiular una falta favorable a Orange directa i sense opció a segona jugada, és a dir, es llançava i s’acabava el partit. I en ella Orange va marcar l’empat a tres pel que la semifinal es va decidir al torn de penals. En els llançaments es va imposar Orange per 5-4.

La segona semifinal entre Els Poblets i Bàmbola Pedrós va ser menys emocionant i es va resoldre a favor dels Poblets, equip que va manar de principi a fi al marcador (4-2). Bàmbola Pedrós no va poder fer res davant un equip que va estar millor i més efectiu de cara a gol.

LA FINAL

Els Poblets i Orange van jugar una final que va ser molt més emocionant que la de l’any passat. Una final en la qual Els Poblets va anar a remolc després d’encaixar el (1-0) a l’últim minut del primer temps. En la segona part, els deniers van anotar el segon al minut i mig de reprendre’s el partit (2-0). Els Poblets va reduir diferència al minut 13 (2-1) però al 18 Orange va tornar a marcar (3-1) i un més tard Els Poblets va posar el 3-2. El partit va créixer en emoció i Orange no va saber jugar bé les seues bases. Els Poblets va posar el 3-3 a dos minuts del final i el partit es va anar a la pròrroga. En la pròrroga Els Poblets va estar millor que el seu rival, es va posar per davant en els últims segons de la primera part. En la segona, i amb el marcador en contra, a la desesperada Orange va jugar amb porter jugador a la recerca de l’empat i va disposar de diverses ocasions clares però no va marcar. Els Poblets va aprofitar una recuperació per a anotar des del seu propi camp el gol que va posar el 3-5 definitiu a l’electrònic.