L’equip masculí Sub 16 del Baleària Diànium estarà en el Campionat d’Espanya de Cross que es disputarà a Sòria el pròxim 19 de novembre. I ho estarà en quedar tercer classificat en el campionat autonòmic que es va disputar a Castelló el diumenge. L’equip Sub 16 del Baleària Diànium, que ha aconseguit una fita històrica en classificar-se per primera vegada per al nacional de cross, està format per: Marcos García Torres, Joan Buigues García, Dídac Bañuls Climent, Iván Gómez Martínez, Ricard Pérez Miró, Josep Mascarell Ribes i Pablo García Castrillo. Cal destacar que a Castelló també va participar la pedreguera Marta Pérez, en la categoria absoluta femenina en la qual va quedar quinzena.

L’equip del Baleària Diànim van acudir a l’autonòmic de cross amb la intenció de quedar entre els quatre primers per a poder així guanyar una de les places que donaven la classificació per al nacional. I van complir amb escreix la seua comesa en ser tercers. En esta categoria la distància a cobrir eren 3.600 metres. El primer atleta denier va ser Marco García que va finalitzar en huitena posició (11’06); Joan Buigues el catorzé (11’31”); Dídac Bañuls el desseté (11’38”); Iván Gomez va quedar en el lloc trenta-dos (12’24”); Ricard Pérez en el quaranta (12’40”); José Mascarell Ribes en el cinquanta-quatre (13’02”); i Pablo García en el setanta-sis (13’42”).

En la categoria absoluta femenina la distància a cobrir era de 7.200 metres. La representant del Baleària Diànium, Marta Pérez, va competir amb les millors atletes valencianes no sols autonòmiques sinó del panorama nacional. L’atleta de Pedreguer va quedar en quinzena posició amb un temps de 25’58”.