La setena jornada ha sigut positiva per als equips de la Marina Alta ja que s’ha saldat amb dues victòries i un empat. El Xàbia per fi ha estrenat el seu caseller de triomfs en véncer per la mínima al Callosa (1-0). El Dénia s’ha retrobat amb la victòria davant el l’Olleria (3-1), mentre que el Calp ha empatat amb l’Independent Alacant (1-1). Amb estos resultats Calp i Dénia ocupen la cinquena i la sisena posició empatats a 12 punts, mentre que el Xàbia és catorzé amb 4.

XÀBIA 1, CALLOSA 0

El Xàbia per fi va aconseguir estrenar el seu caseller de victòries. Ho va fer davant el Callosa en un partit que va poder canviar el seu signe si els visitants hagueren transformat un penal en el minut 78. No ho van fer i en la següent jugada els blanc-i-rojos van aconseguir l’únic gol del partit per mediació de Rodri al minut 80. Un triomf celebrat en gran per la parròquia local.

DÉNIA 3, L’OLLERIA 2

El Dénia va trencar la seua mala ratxa davant L’Olleria en un partit en el qual es va imposar per 3-2. Els groguets es van avançar en el marcador amb un gol d’Enrique Sirerol en el minut 19. L’Olleria va empatar en el 35 de penal però l’alegria li va durar poc perquè dos minuts més tard de nou Enrique Sirerol marcava (2-1). Al caient del descans Cristian Panucci va anotar el 3-1. En la segona part el Dénia no va estar bé i L’Olleria es va pujar a les seues barbes aconseguint al 67 col·locar el 3-2 en l’electrònic. A partir d’ací a patir fins al xiulet final.

INDEPENDENT ALACANT 1, CALP 1

Un gol de Coco en el temps de descompte li va donar un punt al Calp davant l’Independent Alacant. Els calpins van tardar a trobar el gol malgrat disposar de clares ocasions al llarg de l’encontre. L’Independent Alacant es va posar per davant al minut 65. El Calp malgrat el gol no es va rendir i al final va aconseguir el premi al seu esforç.