El Xàbia s’ha col·locat huité, faltant que el Carcaixent jugue contra el Muro, i té més a prop complir el seu objectiu d’acabar a lliga en aqueixa posició. Els blanc-i-rojos, deixaran de ser huitens si el Carcaixent guanya, han golejat a la Font a casa 0-3 en una jornada que ha sigut redona per als comarcals. Dénia i Calp també han guanyat amb solvència a Cullera (4-2) i Tavernes (0-4). Amb aquests resultats i faltant els partits, Muro-Carcaixent i L’Olleria-SD Sueca, el Dénia és seté amb 47 punts, el Xàbia huité amb 43 i el Calp nové amb 41.

LA FONT 0, XÀBIA 3

El Xàbia guanyava la seua primera “final” a la Font en un partit que se li va posar de cara en el minut 38 quan Estruch marcava en pròpia porta i dos minuts després Carlos Bisquert anotava el 0-2, resultat amb el qual s’arribava al descans. En la segona part amb el marcador a favor els blanc-i-rojos van saber frenar les envestides del seu rival i matar el partit amb el segon punt de Carlos Bisquert en el minut 61.

CULLERA 2, DÉNIA 4

El Dénia també sumava els tres punts davant el Cullera en un partit en el qual el resultat va poder ser més abultat ja que estavellava dues pilotes a la fusta en el primer temps Els groguets van ser superiors i amb dos gols de Fede marxaven al descans amb 0-2 a favor. En la segona part Cristian Panucci marcava el tercer en el 48 i Quique Sirerol el quart en el 65. Amb 0-4 els deniers van alçar el peu de l’accelerador i el Cullera l’aprofitava per a maquillar el resultat.

TAVERNES 0, CALP 3

El Calpe golejava al Tavernes en un encontrre que deixava vist per a sentència en el primer temps amb els gols de Xavi (12’), Manu (37) i Meji (42). Els calpins, que van ser també molt superiors al seu rival, liquidaven el partit en el minut 63 amb el segon gol de Xavi.