El Xàbia ha donat la campanada i ha tombat al líder Benidorm B (3-2), victòria que li permet continuar somiant amb la salvació. Hui dorm encara en llocs de descens perquè el Callosa ha guanyat a L’Olleria, però el dimarts pot eixir d’ells si guanya a l’Independent Alacant. I part que això puga succeir també li la deu al Calp que ha golejat al Tháder (4-0), rival al qual li té l’average guanyat. Els calpins han sigut molt superiors i esta nit dormiran tercers a l’espera del que faça l’Olímpic demà al matí. I el dimecres davant l’Eldense B tornaran a tindre una altra oportunitat per a continuar somiant a poder jugar la promoció d’ascens a Tercera Federació.

XÀBIA 3, BENIDORM B 2

El Xàbia ha pogut amb el totpoderós Benidorm B, que fins a arribar al Municipal només havia perdut un partit i que en la primera volta li havia golejat (7-0). Però amb molta serietat i punt d’honor ha aconseguit doblegar-ho. El primer temps ha acabat sense gols. L’arrancada del segon no ha pogut ser millor. Els blanc-i-rojos en set minuts s’han marcat tres gols, dos de Pitu (46’ i 50’) i Javi Hernández (52’). El líder, que necessitava guanyar per proclamar-se campió, a partir d’ací ha anat a remolc. Ha marcat dos gols, el segon al 89 que li ha donat emoció al descompte.

CALP 4, THÁDER 0

El Calp ha sigut superior al Tháder sobre el camp i al marcador. Al minut 34 ja tenia liquidat el partit amb els gols d’Adrián Rubio (20), David (27) i Fede (34). En la segona part, Fede ha marcat el quart, el segon del seu compte particular, al minut 59. Els calpins han pogut incrementar la renda però al final no ho han fet.