El Rolser Pedreguer ha quedat subcampió de la Lliga Valenciana de Primera Divisió Femenina en perdre la final amb el Nou Bàsquet Castelló. Les castellonenques s’han alçat amb el títol per sis punts (51-57) en un partit que ha tingut alternatives en el marcador i que s’ha resolt en els minuts finals.

La final entre el Rolser Pedreguer i NB Castelló s’ha disputat a Manises. El director esportiu de la FBCV, Israel Sanchís i el president del CBC Manises, José Medina, han sigut els encarregats d’entregar els trofeus. La jugadora Claudia Miranda ha sigut triada l’MVP del partit.

La final ha estat igualada amb alternatives en l’electrònic. El Rolser Pedreguer ha controlat el joc en la primera habitació el que li ha permés acabar els deu primers minuts de partit amb avantatge en el marcador de quatre punts (15-11). En el segon les castellonenques han sigut millors i a més de remuntar han marxat al descans amb sis punts d’avantatge (28-34). En la segona part les forces han tornat a anivellar-se i el Rolser Pedreguer ha aconseguit dominar sota els taulers i amb parcial de 17-10 ha acabat el tercer quart un punt per dalt (45-44). En l’últim quart, s’ha decidit tot, els nervis han fet mossa en tots dos equips i per això el baix marcador, sobretot el del Rolser Pedreguer que tan sols ha anotat 6 punts en els deu últims minuts mentre que el seu rival ha aconseguit 13.

Pel Rolser Pedreguer han jugat i anotat: Mar Mira, Carla Mas (4), Mar Castillo (5), Anna Durá (3), Neus Fornés, Alba Rubio (9), Carmen Moreno (2), Massaba Soumano (4), Sara Roselló (22) y Laura Salort (3).