El Pego va perdre amb La Font (3-0) i necessita la victòria davant el Promeses Sueca el diumenge al Cervantes. Els rogets amb esta derrota tenen 29 punts i seguixen a tres punts del descens. Canals i Cullera són els equips que ho marquen ja que estan empatats a 26 punts. Els rogets li tenen guanyat el gol average al Canals però el tenen perdut amb el Cullera. Amb el Canals van empatar a un allí i van guanyar 3-2 al Cervantes. Amb el Cullera van perdre allí 2-0 i van guanyar al Cervantes 3-2. A més cal tindre en compte que Canals i Cullera tenen pendents els partits de la jornada 20, ajornats per l’incendi de Campamar, que jugaran dimarts i dimecres de la setmana vinent. Els pegolins van disputar l’encontre corresponent a eixa jornada el 27 de març i van perdre amb el Muro (3-0).

El Pego rep al Promeses Sueca, segon classificat, al Cervantes el diumenge a les 17 hores. Un partit en el qual els tres punts en joc són vitals per a seguir fora del descens. En la primera volta els pegolins van perdre 4-1.

LA FONT 3, PEGO 0

El Pego va perdre amb La Font en un partit disputat i en el qual els gols van arribar després del descans. Els locals van aprofitar millor les seues ocasions i es van avançar al marcador al minut 50. Els rogets, que no van tindre punteria, van buscar l’empat però La Font va tornar a marcar al 67 (2-0) i al 90 va anotar el 3-0 definitiu.