El Pego és colíder, juntament amb el Benigànim CF, després de guanyar al R. Gandia (3-1). Los rogets han sido los únicos representantes de la Marina Alta que han sumado los tres puntos, porque Orba y Benissa han perdido. El Pedreguer no ha jugat amb l’Ontinyent B en estar entollat el camp de futbol a conseqüències de les fortes pluges.

El Pego s’ha imposat al R. Gandia en un partit que ha encarrilat en tot just un quart d’hora i que ha deixat vist per a sentència en el minut 54, amb el tercer. Els rogets han sigut superiors a un rival i s’han van avançar en el minut 15 amb un gol d’Iker Rodríguez. Catorze minuts després ha arribat el segon obra de Maverik. Amb el 2-0 s’ha arribat al descans. En la segona part, els pegolinos han eixit a sentenciar el partit per la via ràpida i als nou minuts de la represa han marcat el tercer per mediació de Cambronero. El R. Gandia ha reduït diferències en el minut 78 amb el gol de Patxi.

L’Orba ha perdut amb L’Alcúdia de Crespins per la mínima (1-2) en un partit condicionat per l’estat del camp a conseqüència de la pluja, en la segona part hi havia zones en les quals la pilota no rodava. La primera part ha estat igualada, i s’ha arribat al descans sense gols. En la segona part, dos errors defensius dels taronges els han aprofitats els visitants per a col·locar-se amb 0-2 a favor en el minut 72. Dos minuts després Joel ha marcat el 1-2, i a partir d’ací l’Orba ha anat pel partit. Ha tingut ocasions per a donar-li la volta al marcador però no han estat encertats de cara a gol.

El Gorgos també ha perdut i ho ha fet fora de casa davant el Portuaris. Els gaters després d’encaixar el 1-0 en el minut 28 han tractat d’igualar el xoc però no han pogut. El 2-0 definitiu arribava a deu minuts del final de penal.

El Benissa ha perdut amb el Costa City per la mínima en un partit en el qual ha encaixat dos gols en tot just un minut. El 1-0 en el minut 45 i el 2-0 en el 46. Adrián Ivars ha reduït diferències en el minut 77 i després del gol el Benissa ha buscat l’empat però sense fortuna.