El Pedreguer ha resolt amb victòria els nou minuts que li quedaven per jugar davant el R. Gandia (0-2). Aquesta és la segona victòria que aconsegueixen els blavets en tres dies i que li permeten ascendir a l’onzena posició. Ara, els pedreguers tenen 14 punts i estan tres punts per dalt del descens.

El partit davant el R. Gandia va ser suspés el passat 1 d’octubre en el minut 85. En el moment de la suspensió els blavets guanyaven per 0-1, gol que marcava Pepe al minut 75. El partit, que s’ha disputat a porta tancada al Camp Municipal Juan Peiró de Real de Gandia, s’ha représ amb un pot neutral des del centre del camp i amb tan sols quinze jugadors, huit per part local i set per part visitant. Els blavets han estat seriosos i no han donat opcions a un rival que ha buscat el joc directe per a empatar la contesa. Però en el minut 94, el juvenil Nico ha marcat el 0-2 que sentenciava el xoc.