El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna s’enfronta al CD Múrcia demà dissabte i ho fa amb la intenció de continuar sumant punts. En les dues últimes jornades els col·legials han aconseguit una victòria i un empat. En l’últim encontre jugada a Alcantarilla els xavals de Paco Pastor empataven a 2-2.

El CD Múrcia és el quart classificat i arriba a aquest encontre després de perdre la jornada passada amb l’Albacete FS 6-7.

L’encontre es juga en el Pavelló Municipal de Dénia demà dissabte a les 18 hores.

ALCANTARILLA 2, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 2

El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna arrancava el partit de manera tímida i això va fer que el seu rival s’avançara en el marcador en el primer minut. El gol va crear més nerviosisme als col·legials però a poc a poc van anar soltant-se. I així arribaven les ocasions però les bones intervencions del meta local evitava que acabaren en gol. Al descans s’arribava amb 1-0. En la segona part, els deniers van eixir endollats, controlant el partit davant un Alcantarilla ficat en la seua àrea defensant-se. En el minut 30 Adrián Villar aconseguia l’empat (1-1) després d’una gran assistència de Jorge Bustos. Després d’encaixar el gol els locals van avançar línies i el joc va ser més vistós i tots dos equips disputaven d’ocasions de gol. Van ser els murcians els que van tornar a avançar-se en el marcador en el minut 34. El tècnic denier amb el marcador en contra va decidir jugar de cinc contra un equip tancat en la seua àrea. En l’últim minut 39, Marc Mossi amb un tret amb l’esquerra des de fora de l’àrea aconseguia l’empat definitiu a dos.