El Paidos Mar Dénia F. Fernández rep al cuer Vistalegre A en un partit en què no pot fallar. Els col·legials s’enfronten a un dels equips que també lluita aquesta temporada per mantindre la categoria. Aquest rival, és de “la seua lliga”, i per això, els tres punts en joc són molt importants.

El partit es juga en el Pavelló Municipal de Dénia el diumenge a les 12.30 hores.

EL POZO 10, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 0

El Paidos Mar Dénia F. Fernández va patir la sisena derrota de lliga davant El Pozo. Els murcians van començar molt forts i imprimint molt ritme al seu joc. Això va fer que els deniers hagueren de defensar-se davant un rival va demostrar per què és un dels millors equips de la categoria. Al descans s’arribava amb el resultat de 6-0. En la segona part, l’entrenador denier va decidir jugar amb porter jugador per a intentar tindre més la pilota. L’aposta de Paco Pastor va sorgir efecte perquè mentre es va jugar així El Pozo no va poder marcar. Però amb el joc posicional el control va ser per als murcians que van marcar quatre gols més que deixava el resultat final en 10-0.