El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna necessita la victòria com a aigua de maig. Els col·legials són penúltims classificats i tan sols han sumat un punt en cinc jornades. Esta vesprada reben la visita del Nova Elda i el triomf és l’objectiu de l’equip entrenat per Paco Pastor. Un equip que afronta este duel després de patir una nova derrota a València davant El Pilar (6-4) la jornada passada. El partit es juga hui dissabte en el Pavelló Municipal de Dénia a les 18 hores.

Els deniers són penúltims classificats amb un punt, aconseguit en la primera jornada. Han marcado tan sólo siete goles y ha encajado veintiuno.

El Calpe Futsal a diferència dels deniers li va millor en la lliga. Afronta la jornada amb la moral alta després de golejar en Carcaxent al Futsacar (2-8). És el huité classificat i en les cinc jornades disputades ha aconseguit dues victòries, dos empats i una derrota. Ha marcat vint-i-sis gols i ha encaixat dènou. Els calpins reben en aquesta jornada a l’Albacete en un xoc en el qual espera que els punts es queden a casa. El partit es juga hui dissabte a partir de les 17 hores al Poliesportiu Municipal Domingo Crespo de Calp.

EL PILAR 6, PAIDOS MAR DÉNIA 4

Otro partido, otra derrota. I esta vegada immerescuda en un duel igualat que es va resoldre en els en la recta final. Els valencians van començar manant en la pista, amb una alta pressió que ofegava l’eixida de la pilota del Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna i en el minut 5 marcaven el primer gol. A poc a poc els col·legials es van sacsejar la pressió del seu rival i van aconseguir donar-li la volta al partit en tres minuts amb gols de David Llácer, Javi Monserrat i Carlos Delgado (1-3). El partit estava encarrilat però mancant un minut va fer la cinquena falta i El Pilar l’aprofitava per a marcar el segon, resultat de 2-3 s’arribava al descans. En la segona part, els locals la van iniciar amb molta pressió el que tancava al Paidos en la seua àrea i fruit d’eixa pressió arribava l’empat a tres (25’). En el 28 el Paidos marcava el 3-4 però l’alegria li durava poc perquè el seu rival anotava l’empat (4-4) i un minut després el 5-4. Mancant quatre minuts el tècnic denier va decidir jugar amb porter jugador a la recerca de l’empat, però és El Pilar anotava el 6-4 definitiu.

FUTSACAR 2, CALPE FUTSAL 8

El Calpe Futsal es va desfer amb comoditat del Futsacar en un partit que controlava des del principi. Els calpins es van avançar en el primer minut i en el 16 ja guanyaven 0-4. L’equip de Carcaixent reduïa diferències en el 18 i al descans s’arribava amb 1-4. En la segona part els calpins no donaven treva al seu rival i en cinc minuts marcaven tres gols més (1-7). El Futsacar aconseguia reduir diferències en el minut 37 però l’alegria li durava poc perquè el Calpe aconseguia el definitiu 2-8.