El Paidos s’enfronta al Pilar València en un partit en el qual vol trencar la seua mala ratxa. Els col·legials des que van empatar en el primer partit de lliga no han tornat a sumar. S’han jugat quatre jornades i tan sols tenen un punt en el seu caseller. Juguen davant el sisé classificat i ho fan amb la intenció de revertir la situació. Afronten este partit després de perdre la jornada passada a casa amb el líder Carthago en un partit en el qual cal destaca el debut del cadet Daniel Duque.

El Pilar València ha aconseguit en les quatre jornades de lliga dues victòries, dos empats i una derrota. Ha marcat 20 gols i ha encaixat 14.

El partit es juga en el Pavelló del Col·legi El Pilar València hui dissabte a les 13 hores.

PAIDOS DÉNIA MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 1, CARTHAGO 5

Nova derrota del Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna davant el líder Carthago (5-1) en un partit que es va resoldre després del descans. En el primer temps els deniers li van jugar de tu a tu al seu rival i es van veure accions de perill en les dues porteries. No obstant això va ser l’equip murcià el que es va avançar en el marcador en el minut 13 per mediació d’Iván. Després d’encaixar el gol lluny d’afonar-se els deniers es van créixer i van oferir els seus millors moments de joc en el que s’emporta de campionat. Van poder empatar mancant menys d’un minut en un contraatac, però no van aprofitar l’ocasió i al descans es va arribar amb el 0-1.

La segona part va començar bé per al Carthago que als tres minuts de la represa va posar el 0-2. En el minut 25 incrementava la renda (0-3). El Paidos no es va rendir i en el minut 27 marcava el 1-3 per mediació de David Llácer. El punt va esperonar als col·legials que van ser a la recerca del segon, però el líder va aprofitar els espais per a anotar dos gols més i sentenciar el partit en el minut 37.