El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna vol trencar la seua mala ratxa i retrobar-se amb el triomf al Pinós en la setena jornada de la Lliga Autonòmica Juvenil. Els col·legials han perdut els dos últims partits que han jugat, la jornada passada a casa amb el València A (2-3) i fa dos amb L’Alcora (9-2). No ho tindran res fàcil ja que s’enfronta a l’el Pinós Ath., equip que ocupa la tercera posició en la taula. Els pinosers arriben a este xoc després de perdre també amb l’Aspe (5-2).

L’encontre es juga al Pavelló Municipal de Pinós hui dissabte a les 19.15 hores.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ LUNA 2, VALENCIA A 3

Derrota dels col·legials en un partit en el qual sempre van ser a remolc i en el qual van haver d’igualar en marcador en dues ocasions. La primera part va finalitzar sense gols. En la segona el partit es va obrir més i van ser els valencians els que van aconseguir avançar-se en el minut 24, però tres minuts més tard, Karol aconseguia l’empat a un. L’alegria al*Paidos li va durar un minut, perquè el València en el 28 va anotar el 1-2. Carlos Delgado mancant cinc minuts marcava l’empat a dos. Els col·legials van buscar el gol del triomf i mancant dos minuts per al final van encaixar el tercer.

CADETS: DIANENSE 1, PAIDOS 4

El Paidos va véncer al Dianense en el duel local de la categoria. Els col·legials es van imposar en un encontre que va estar més igualat en el primer temps que va finalitzar sense gols, malgrat tindre les millors ocasions. En la segona part, els jugadors de Paidos sí que van estar més fins de cara a gol i van marcar quatre gols per mediació de Maxim (2), Javi i Pablo Caudeli. El gol del Dianense el va marcar Carlos Llopis i va ser el que va tancar el partit.

El Paidos rep al Ribeco Castalla al Pavelló Municipal de Dénia hui dissabte a les 18 hores. Per la seua part el Dianense va guanyar ahir divendres al Castalla (2-5) en el partit corresponent a esta jornada. Els gols els van marcar Iber Cervera, Mohamed Amine, Yoel, Hugo Ladios i Carlos Llopis.