El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández s’enfronta al Paulo Roberto A hui dissabte a les 17 hores en el partit corresponent a la dotzena jornada de lliga. Els col·legials viatgen a Múrcia amb la intenció de puntuar en aquest desplaçament. Aquest serà el segon partit en què Nata dirigirà a l’equip, ja que Paco Pastor complirà el seu segon partit de sanció.

El conjunt murcià és el dècim classificat amb 15 punts. La jornada passada guanyava a domicili a l’Alcantarilla per 4-6.

El Paidos Mar Dénia F. Fernández és el catorzé classificat amb 5 punts.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 1, PINATAR 2

El Paidos Mar Dénia F. Fernández perdia per la mínima davant el Pinatar, cinqué classificat, en un partit que va competir fins al final. En el primer temps i després d’uns primers minuts de tanteig el conjunt murcià va començar a dominar el joc mentre que els deniers estaven ben replegats arrere per a no deixar espais al seu rival. En el minut 11 l’entrenador visitant va decidir pressionar en tota la pista. A partir d’ací el Paidos va eixir amb rapidesa i arribava amb perill a la porteria murciana però no aprofitava les seues ocasions. En el minut 16 arribava el 0-1 per mediació de Dario. El segon gol del Pinatar arribava mancant cinc dècimes per a arribar al descans, un gol que era un pitxer d’aigua freda per als col·legials que en la jugada anterior van estar a punt de marcar, i del possible empat a un s’arribava al descans amb el 0-2. En la segona part, el Paidos Mar Dénia F. Fernández va eixir sense complexos i realitzava una pressió alta, aconseguint en el minut 34 marcar el 1-2 per mediació d’Adrián Villar. Quedaven sis minuts per al final i els col·legials es van bolcar a la recerca de l’empat. Van disposar d’ocasions però la fortuna no els va acompanyar.