El Ondarense és el nou líder del Grup 13 de Segona Regional després de guanyar al Beniarbeig de manera clara i contundent (8-0). Però l’equip d’Ondara no ha sigut l’únic dels comarcals que ha guanyat amb contundència el seu partit. El Benitatxell també guanyava per idèntic resultat a l’At. Sant Blas, i es col·loca cinqué després de pujar cinc llocs en la taula. El Teulada-Moraira aconseguia també la victòria davant l’Immaculada encara que marcant la meitat de gols (4-0). El Joventut de Pedreguer per contra va perdre amb El Campello B per la mínima (1-0).

El Ondarense va ser superior al Beniarbeig de principi a fi. El primer gol de Carlos Reig arribava en el minut 8. Amb el marcador a favor l’equip d’Ondara va posar la directa i va marcar tres gols més abans del descans, per mediació Diego Melgar (23′ i 42′) i Josep Bautista (36′). En la segona part també va controlar el xoc davant un Beniarbeig que va buscar maquillar el resultat però que va encaixar tres gols més, marcats per David Espinosa (57′), Pepe Albert (60′) i Pablo Esteban (63).

El Benitatxell no li va donar cap opció a l’At. Sant Blas i en el minut 12 ja guanyava per 3-0 amb gols de Rubén Belmonte (4′), Adrián Serrat (9′) i Pablo Irigoyen (12′). Daniel Barnish marcava dos gols (42′) i (45′) i col·locava el 5-0. En la segona part van arribar tres tants marcats per Joel Partuel (62′), Adrián Serrat (78′) i Adrián Díaz (89′).

El Teulada Moraira va véncer a l’Inmaculada en un duel en el qual li va costar obrir la llanda. No va ser fins al minut 30 quan Josep Buigues marcava el 1-0, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part van arribar els altres tres gols marcats pel mateix Josep Buigues (54′), Campayo (59′) i Fernando Munera (72′).

El Joventut Pedreguer va perdre per la mínima davant El Campello B. Els pedreguers van encaixar el gol mancant quatre minuts per al descans (41′). En la segona part ho van intentar però no van trobar el camí del gol.

El Verger, que està en el Grup 11, sumava els tres punts davant el Piles (1-2). Una victòria que col·loca a l’equip en huitena posició després de pujar tres llocs en la classificació. Es va avançar en el marcador amb un gol de Ferran Monzó en el minut 27. Amb el 0-1 es va arribar al descans. El Piles empatava en el 65 per mediació de Marco però l’alegria li durava poc perquè Vicent cinc minuts després marcava el definitiu 1-2.