El Gorgos es va imposar al FB Teulada Moraira en el derbi comarcal i és líder en solitari en una jornada en la qual el Benissa va guanyar al Jove Español B (0-1), l’Orba va empatar amb el Lluixent (1-1) i el Pedreguer va perdre amb el Simat (3-1). Amb estos resultats el Grup 6 el lidera en solitari l’equip de Gata de Gorgos amb 18 punts, i és l’únic equip del grup que continua invicte després de set jornades en les quals ha aconseguit sis victòries i un empat. El Gorgos té un punt més que el Bellreguard que és segon i dos més que Simat i Oliva, que són tercer i quart respectivament. L’Orba és sisé amb 11 punts; el FB Teulada Moraira és catorzé amb 4, i tanca la taula el Pedreguer que és l’únic equip del grup que no ha sumat punts. En el Grup 7, el Benissa amb este triomf és dècim amb 10 punts.

FB TEULADA MORAIRA 0, GORGOS 1

El Gorgos va véncer al FB Teulada en el derbi. Els gaters es van imposar per la mínima amb un gol de Lleó. El FB Teulada Moraira ho va intentar però es va topar amb un equip sòlid en defensa. En el primer temps el marcador no es va moure. No va ser fins al minut 76 quan el Gorgos va trencar la igualada i va aconseguir l’únic gol del partit.

LLUIXENT 1, ORBA 1

L’Orba va sumar un punt davant el Llutxent en un encontre en el qual es va avançar en el marcador al minut 48. El Llutxent va empatar al minut 84, quan els taronja acariciaven la victòria.

SIMAT 3, PEDREGUER 1

El Pedreguer segueix sense alçar cap. El canvi d’entrenador de moment no està donant els fruits desitjats. Va tornar a perdre i ho va fer davant el Simat en un partit en el qual la sort no li va acompanyar. En el minut 6 va encaixar el primer i en el 13 el segon, gol marcat en pròpia porta. Pepe va reduir diferències en el 24 però el Simat va marcar el tercer al minut 45. En la segona part va ser un voler i no poder dels blavets.

JOVE ESPAÑOL B 0, BENISSA 1

El Benissa va véncer per la mínima al Jove Español B en un duel que es va resoldre al minut 87. Mancant tres minuts per al final Carles Pastor va marcar el gol que li va donar els tres punts al seu equip.