El Gorgos és colíder amb l’Oliva del Grup 6 de la Segona FFCV després de guanyar al Pedreguer en el derbi (0-2). L’Orba va empatar a tres amb el Montaverner en un partit en el qual els taronja es van queixar de l’arbitratge. El FB Teulada Moraira va perdre a Beniopa (2-0), mentre que en el Grup 7, el Benissa va perdre amb el Intercity B per golejada (4-0).

En el Grup 6, el Gorgos és colíder de la categoria juntament amb l’Oliva, amb 12 punts. L’Orba és dècim amb 4; el FB Teulada Moraira és tretzé amb 3; i el Pedreguer és cuer amb 0.

En el Grup 7, el Benissa és dotzé amb 3 punts.

PEDREGUER 0, GORGOS 2

El Gorgos va guanyar el derbi comarcal amb dos gols de Leon. Els gaters van marcar prompte el primer gol, al minut 4, la qual cosa va fer que els blavets anaren a remolc. Amb 0-1 es va arribar al descans. En la segona part, va ser un voler i no poder del Pedreguer que va veure com el Gorgos marcava el definitiu 2-0 al minut 62. Al minut 89 va ser expulsat el local Abel.

MONTAVERNER 3, ORBA 3

L’Orba tenia pràcticament guanyat el partit quan un gol en el descompte del Montaverner va posar el 3-3 definitiu. Els taronja van ficar terra pel mig amb dos gols, el primer de Carles (6’) i el segon d’Aitor (30’). Els locals van retallar diferències al 36’. Amb el 1-2 és va arribar al descans. En la segona part, malgrat quedar-se amb un menys per l’expulsió de Manu (61) l’Orba va marcar el 1-3. El Montaverner va anotar el segon en el minut 89 i el de l’empat en el descompte.

BENIOPA 2, FB TEULADA MORAIRA 0

El FB Teulada Moraira va perdre a Beniopo per 2-0 en un partit que va acabar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Mejía al minut 65. Els locals van marcar el primer gol al minut 60 i el segon al 81. Els teuladins malgrat intentar-ho no van poder marcar.

INTERCITY B 4, BENISSA 0

Tres gols en set minuts d’Umaru en tot just set minuts (15’, 19’ i 22’) pràcticament va liquidar el partit quan fins i tot no s’havia complit la mitja hora de joc. El Benissa a partir d’ací va anar a remolc davant un rival que no va fer concessions i que va marcar el quart en el descompte.