El Gorgos es “va carregar” a l’Oliva, que arribava al duel com a líder en solitari, al qual va véncer per 1-0. Amb este triomf ara l’equip de Gata és colíder amb els olivers del Grup 6. L’Orba va resoldre amb victòria el derbi comarcal davant el Pedreguer, mentre que en l’altre partit d’este grup el FB Teulada Moraira va empatar amb el Benifairó a un. En el Grup 7, el Benissa també va empatar en un partit que va estar marcat per les expulsions. Amb estos resultats en el Grup 6, Oliva i Gorgos són primer i segon amb 15 punts; l’Orba és sisé amb 10; el FB Teulada Moraira és catorzé amb 4; i el Pedreguer segueix cuer amb 0 punts. En el Grup B, el Benissa és l’onzé amb 7 punts.

OLIVA 0, GORGOS 1

Un gol de León en el temps de descompte li va donar els tres punts al Gorgos davant l’Oliva. L’encontre va estar igualat, amb alternatives en el domini del joc i amb ocasions. Quan tot feia pensar que el partit anava a acabar en taules va arribar el gol de León de falta directa. Així el Gorgos va sumar els tres punts i amb ells compartir el lideratge amb el seu rival.

PEDREGUER 0, ORBA 3

El derbi comarcal d’esta jornada se’l va emportar l’Orba que va guanyar 0-3 al Pedreguer. La primera part va estar disputada i cap dels dos equips mane en el terreny de joc. Al minut 21 després del servei d’un córner, el taronja Miquel el va aprofitar per a marcar el 0-1, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, l’Orba va dominar la situació davant un Pedreguer que no va generar res i al qual va superar en totes les línies. Així al minut 66 Iván Giménez des de fora de l’àrea va anotar el 0-2 i Manu Pallás el definitiu 0-3 després d’un córner.

BENIFAIRÓ 1, FB TEULADA MORAIRA 1

El FB Teulada Moraira va empatar a un amb el Benifairó. Els teuladins es van avançar prompte en el marcador, al minut 5, amb un gol d’Alessandro. Els locals van aconseguir el gol de l’empat al minut 30, i amb 11- es va arribar al descans i fet i fet va ser el resultat final.

BENISSA 1, ALTEA 1

El Benissa va empatar a un amb l’Altea en un partit que va estar marcat per les expulsions. Es van avançar els visitants al minut 10 però els benissers van empatar al 39 per mediació d’Adrián Ivars. En la segona part, les expulsions d’Isaac per doble groga al 50 i les de Fermín i Marius al 58, juntament amb la del visitant Cuesta van marcar un partit. Un empat que li ha costat car als benisseros.