La lliga Plata Juvenil-Cadet (Segona Fase 4B) entra en la seua recta final i el FB Dénia juga davant el Sant Vicent A un partit vital per a continuar aspirant al títol de lliga. Les denieres depenen de si mateixes i si guanyen els tres partits que queden seran campiones. La primera de les tres finals l’afronten davant el Sant Vicent aquest diumenge, la segona en la penúltima jornada davant l’At. Aspe i la tercera en l’última jornada davant el Villena, encontre que jugaran a casa l’últim cap de setmana de maig. Les jugadores que dirigeixen Salva Alberola i Marco Aledo, són segones classificades amb 21 punts i estan a tres del líder At. Aspe, equip al qual van véncer en la primera volta (2-1). El Sant Vicent, és tercer amb 19 i si perd quedarà descartat per al títol.

El partit Dénia-Sant Vicent es juga el diumenge al camp El Rodat a les 17.30 hores.

El Benissa s’enfronta al líder At. Aspe demà dissabte. Les benisseres, que són setenes i que tan sols tenen 4 punts, esperen donar la gran sorpresa i sumar punts davant les líders.

L’encontre Benissa-At. Aspe es juga el dissabte a les 16.30 hores al Camp Municipal La Costa de Benissa.

ALFÀS DEL PI 3, FB DÉNIA 4

Les denieres van guanyar a l’Alfàs del Pi en un partit dur i complicat en el qual es van mostrar nervioses. S’avançaven en el marcador per mediació Lucía Palacios, però una fallada en cadena va fer que les locals marcaren el 1-1. Van reaccionar bé i quatre minuts després Lucía Llácer col·locava el 1-2, resultat amb el qual s’arribava al descans. L’Alfàs res més començar el segon temps aconseguia el 2-2. A partir d’ací va ser un estira i arronsa, en el qual el FB Dénia aconseguia marcar dos gols per mediació de Lucía Llácer i Ana Higueras (2-4). Després va disposar d’ocasions per a ampliar el resultat però no les aprofitava. En un córner en una jugada desgraciada l’aprofitaven les locals per a reduir diferències mancant minut i mig per al final.