L’equip juvenil cadet del FB Dénia s’ha proclamat campió de la Lliga Plata i ho ha fet en gran. Golejant al Villena (4-1) en un partit en què ha sigut superior. S’ha avançat en el marcador en el minut 9 per mediació d’Anita però dos minuts després ha arribat la jugada clau del partit, quan l’àrbitre ha xiulat un penal en contra. I ací ha aparegut la figura de Leire, la portera grogueta, que ha aconseguit amb una gran intervenció parar el penal. I eixa aturada ha donat ales a l’equip que s’ha crescut i ha començat a desarborar al seu rival, creant clares ocasions de gol. Després han arribat tres gols més d’Anita -bigolejadora- Lucía Palacios i Lucía Llácer, que ha arredonit el partit. La victòria ha pogut ser més àmplia perquè el FB Dénia ha tingut ocasions per a marcar diversos gols més. En els últims quinze minuts i sabent-se campiones, les denieres s’han relaxat i el Villena ha dominat sense crear massa perill, però ha marcat un gol en aprofitar una ocasió.

Una vegada conclòs l’encontre celebracions en gran de les jugadores, entrenadors, mares i pares, i de tota l’afició. I és que hui El Rodat ha sigut una festa, la festa del futbol femení. Una festa a la qual han assistit més de dues-centes persones, que han acudit a veure el partit, animant a l’equip durant el partit. Un equip que ha signat una gran temporada i que posa el colofó d’or guanyant el títol de lliga.

El FB Dénia fa tres jornades, davant el Sant Vicent, jugava la seua primera final, i guanyava en l’últim sospir amb un gol en pròpia porta de l’equip visitant. La jornada passada, la penúltima, s’ho jugava tot davant l’At. Asp, equip que era líder amb un punt d’avantatge. I aconseguia guanyar també, per la qual cosa en aquest últim partit, el de hui davant el Villena, l’empat li servia per a ser campió. Però les jugadores que entrenen Salva Alberola i Marco Aledo, no han especulat amb el resultat, han eixit des del primer minut pel triomf i l’han aconseguit.

Les jugadores de l’equip juvenil cadet que s’han proclamat campiones de lliga són: Leire, Lizzy, Ainara, Maia, Lucía Palacios, Darcy, Anita, Sara, Zoe, Lidia, Lucía Llácer, Lucía Magán, Andrea, Carla, Ainara Palacios, Jari i Silva. I també les infantils que durant aquesta temporada han reforçat a l’equip: Amaya, María Pons, María Muñoz i Naiara.