El FB Dénia es juga el lideratge de la Lliga Plata Juvenil-Cadet (Segona Fase 4B) davant l’At. Aspe, el dissabte al matí. La victòria li posarà el títol en safata a l’equip que entrenen Salva Alberola i Marco Aledo, ja que de guanyar es col·locaria dos punts per davant en la taula i amb l’average a favor mancant l’última jornada. Cal recordar que en el partit de la primera volta el FB Dénia guanyava 2-1. Les denieres, saben que es juguen molt en aquest duel i que si volen ser campiones necessiten guanyar o guanyar. La jornada passada, van véncer al Sant Vicent, tercer classificat, per la mínima (1-0) en un partit al qual van assistir més de cent persones per a veure a aquestes jugadores que estan fent una gran temporada.

L’At. Aspe arriba a aquest encontre després d’empatar a zero amb la UD Benissa. Les benisseres, van plantar cara al líder i van aconseguir un empat que ha sigut d’or per a les groguetes.

L’At. Aspe és líder amb 25 punts, mentre que el FB Dénia és segon amb 24. El Sant Vicent és tercer amb 19 punts i ja no té opcions al títol de lliga després de perdre en El Rodat. La UD Benissa ocupa la setena posició amb 5 punts.

L’At. Aspe-FB Dénia es juga el dissabte a les 12.15 hores en el Camp Municipal de les Fonts d’Aspe. Per la seua part el Benissa juga contra el Villena també el dissabte a les 12 hores en el Poliesportiu Municipal de Villena.

FB DÉNIA 1, SANT VICENT 0

El FB Dénia guanyava per la mínima al Sant Vicent en un partit que es va decidir al final amb un gol en pròpia porta de les visitants. El Sant Vicent començava el partit pressionant a les denieres i ofegant-les en el seu camp, encara que sense tindre clares ocasions de gol. Les groguetes estaven nervioses i la pilota semblava que els cremava als peus. Mediada la primera meitat el FB Dénia va anar sacsejant-se el domini del seu rival i va disposar d’un parell d’ocasions molt clares per a batre la porteria rival, però al descans s’arribava amb empat a zero. En la segona part, el FB Dénia controlava el joc i una vegada i una altra creava ocasions de gol, però la fique visitant i el pal evitaven que l’electrònic es moguera. Mancant minut i mig per al final, arribava el gol local i el deliri en les graderies del Rodat.