El FB Dénia i l’UD Benissa estan jugant la Lliga Plata de la categoria Juvenil-Cadet (Segona Fase 4B). Les denieres són segones classificades amb 9 punts i s’enfronten a l’At. Aspe, líder del grup B amb 12 punts. Un partit en el qual estarà en joc el lideratge de la categoria. Per part seua, les benisseres són sisenes amb 3 punts i juguen el diumenge a casa davant el Villena que és quart classificada amb 6.

El FB Dénia-At. Aspe es juga el dissabte al Camp Municipal Diego Mena a les 12.30 hores. Les denieres esperen comptar amb el suport del públic per a poder guanyar al seu rival i col·locar-se líders.

L’UD Benissa-Villena es juga el diumenge al camp de La Costa a les 11 hores. Les benisseres si guanyen igualaran a punts amb el seu rival i per tant ascendiran esglaons a la taula.

FB DÉNIA

El FB Dénia finalitzava la primera fase de la lliga en huitena posició pel que passava a disputar la Lliga Plata. Aquesta competició començava a disputar-se al febrer. En la primera jornada les denieres guanyaven a l’Inter Orihuela per 3-1. En la segona, guanyaven al Benissa en el derbi comarcal per 0-3. En la tercera jornada van descansar. En la quarta, sumaven el seu tercer triomf davant l’Alfàs del Pi (4-0). En la cinquena, la disputada abans de l’aturada de falles, van perdre per la mínima davant el Sant Vicent (2-1) en un encontre amb una actuació arbitral que les va perjudicar, ja que el col·legiat xiulava un penal inexistent i expulsava a una jugadora grogueta. En la primera part el FB Dénia aconseguia avançar-se en el marcador amb un gol en pròpia porta i amb el 1-0 s’arribava al descans. En la segona part, les locals marcaven dos gols, un d’ells de penal, i al final el partit finalitzava amb 2-1.

UD BENISSA

L’UD Benissa igual que les denieres al no estar entre les set primeres passaven a disputar la lliga Plata. En les cinc jornades d’aquesta competició les benisseres han jugat quatre partits dels quals han guanyat un i han perdut tres. Les derrotes les van patir davant FB Dénia (0-3), Sant Vicent (0-1) i At. Aspe (6-0). La victòria l’aconseguia en la tercera jornada davant l’Alfàs del Pi (0-1).