Dénia i Calp s’han repartit els punts al derbi comarcal, un partit que ha acabat sense gols (0-0). El Xàbia li ha guanyat al Canals (2-0) i aconsegueix així la seua segona victòria consecutiva des que està Ivorra al capdavant de l’equip. Amb aquests resultats els deniers continuen setens amb 27 punts, els calpins són dècims primers amb 21 i els xabiencs tretzens amb 19, i estan quatre punts per dalt del descens.

DÉNIA 0, CALP 0

Poc públic en les graderies del Diego Mena Cuesta per a veure el derbi comarcal entre Dénia i Calp. Un partit que ha sigut avorrit i en el qual les ocasions de gol han brillat per la seua absència. L’única oportunitat l’ha tinguda Fede al 62 però el seu tret l’ha detingut sense massa dificultats el porter calpí. Cap dels dos equips ha imposat la seua llei al centre del camp i en les àrees els defenses ha estat millors que els davanters. I al final el resultat ha sigut just.

XÀBIA 2, CANALS 0

Vital era el partit que jugava el Xàbia davant el Canals on només li valia la victòria, i els xabiencs l’han aconseguida. Han guanyat 2-0 en un partit que se li ha posat de cara als dos minuts quan Kristian ha marcat el 1-0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part, els xabiencs han buscat el segon gol que ha arribat en el minut 75 per mediació de Carlos Bisquert. Un gol que sentenciava el partit i que li permet al Xàbia agafar aire i allunyar-se quatre punts del descens.