Pol Álvarez s’ha proclamat campió de la Comunitat Valenciana en categoria benjamí en véncer en la final a Pablo Torres. El tennista denier en la fase final del regional es va enfrontar en quarts de final a Lucas Reynoso amb el qual va perdre el primer set per 3/5 i va guanyar el segon per 4/1, pel que va aconseguir el passe a semifinals en imposar-se en el Supertaibreak per 11-9. En Semifinals es va enfrontar a Xavi Cuevas al qual va véncer en dos sets de manera clara per 4/0 i 4/2. I en la final va véncer a Pablo Torres en dos sets per 5/4 (4) i 4/2. Pol Álvarez va jugar el dobles amb Álex Gil, quedant subcampió en perdre la final amb la parella formada per Xavi Cuevas i Pablo Torres (1/4 i 1/4).

En dones, la deniera Ángela Sala va ser finalista i per tant subcampiona. En semifinals va véncer a Martina Vicente, cap cap de sèrie número u, per 5/4 i 4/0. En la final es va enfrontar a June Pérez-Fon, i després de realitzar un gran primer set no va poder contra el seu rival i va acabar perdent per 3/5 i 0/4.

PASCAL MAS, CAMPIÓ BENAJMÍ DEL MOA

El denier Pascal Mas, també jugador de l’escola de competició del Club Tennis Dénia, es va proclamar campió de la vint-i-unena edició del Torneig MOA en categoria benjamí. Pascal Mes es va alçar amb el triomf en véncer en la final a Jesús Ilies per 4/0 i 4/1. El campionat es va disputar a Sportclub Alacant.