Juame Castaó regatista del RCN Dénia, ha guanyat la medalla de bronze de la classe ILCA 6 masculina en el Gran Dia de la Vela de Palma que s’ha disputat del 24 al 27 de setembre. El denier sumava un total de 30 punts nets després de descartar els dos pitjors resultats de les nou mànegues disputades, en les quals va aconseguir un primer lloc, un segon, un quart, dos cinquens, un sisé, dos setens i un vint-i-uné lloc.

La regata el Gran Dia de la Vela de Palma és la primera competició nacional de l’any, que ha servit de preparació per al circuit de regates de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana (FVCV). L’organització va haver de suspendre l’última jornada per l’alerta de vents huracanats. Així es van disputar en total nou manga amb vents de sud i sud-oest amb intensitats variables de 8 a 13 nusos.

Además de Castaño también participaron los regatistas del Náutico Dénia, Marc Selfa, Alex Lodder y Pablo Bayo, éste último ha quedado cerca del top 10 en la categoría Sub 17. En la classe ILCA 4, Salvador Cogollos ha quedat quinzé en la categoria masculina. Per la seua part Clara Castañoha quedat setena en la categoria Sub 16 mentre que Julia Bayo ha sigut novena. Diego Cogollos ha finalitzat dècim 17 en el grup plata de Sub 16.