El denier Héctor Tamayo, nadador del Club Natació Dénia, ha guanyat dues medalles en el Campionat Autonòmic Infantil d’Estiu que es va celebrar a Elda. La medalla de plata li la penjava en la prova de 100 papallona en la classificació per a nadadors de 15 anys amb un temps de 1’01”87, aconseguint la seua millor marca personal; i la de bronze en els 50 papallona amb un temps de 28”20, millorant també la seua marca personal. A més aconseguia dos quarts llocs en 100 esquena (1’07”05) i 50 esquena (31”76). Aquests resultats són una gran injecció de moral per al denier que disputarà el Campionat d’Espanya Infantil de Natació d’Estiu del 20 al 23 de juliol.

Les nadadores Mar Llobell i Rocío Lozoya també van participar en l’autonòmic i fins i tot que no van pujar al podi sí que van aconseguir molt bones marques. Mar va ser cinquena en 50 papallona (32”17) millorant la seua marca personal en la categoria 15 anys, sisena en 100 lliure (1’04”38) millorant també la seua marca personal en la categoria 15 anys, setena en 100 papallona (1’13”55) millorant quatre segons la seua marca personal. Rocío va ser sisena en 100 lliure (1’07”88) en la categoria de 15 anys, octava en 50 papallona (34”13) en la categoria de 13 anys; i dos dotzens llocs en 50 lliure (31”5) en la categoria 13 anys i en 50 esquena (37”34) en la classificació de 15 anys.