El denier Daniel Barrera Sala va participar al Campionat d’Espanya de Pista Coberta que es va celebrar a Sabadell el passat cap de setmana. L’atleta del Baleària Diànium, va finalitzar en el lloc vint-i-quatré del nacional, després d’aconseguir el dissabte classificar-se per a les semifinals. Este ha sigut el seu quint campionat d’Espanya individual i en tots ells ha aconseguit arribar a semifinals. Cal assenyalar Daniel és atleta de primer any de la seua categoria.

L’atleta de Dénia va córrer la quarta sèrie classificatòria de la prova de 60 metres llisos aconseguint un temps de 7”21, que li donava la classificació per a les semifinals, igualant la seua marca personal. Les semifinals es van disputar el diumenge, Daniél va córrer la tercera i va fer un temps de 7”31, finalitzant en la classificació general del Campionat d’Espanya en el vint-i-quatré.

AUTONÒMIC SUB 20 DE PISTA COBERTA

Quatre atletes del Baleària Diànium van participar al Campionat Autonòmic de Pista Coberta Sub 20 que es va disputar a València. Sofía Martínez Bertomeu va guanyar la medalla de plata en la prova de 1.500 llisos, amb marca personal (5’06”98). Héctor Larrosa va ser quint en perxa (3,50 m.) i es va quedar a tan sols cinc centímetres de la seua marca personal. Eric Nieto va ser sèptim en perxa (3 m.) i nové en 60 tanques aconseguint millorar la seua marca personal (9”01). Carlos González Durán va ser quart en 800 (2’04”80) i nové en 1.500 (4’31”35).

PROVINCIAL SUB 12 DE COMBINADES I LLANÇAMENTS LLARGS

Nou atletes del Diànium es van desplaçar a Elda per a disputar el provincial de proves combinades i llançaments llargs. Tres van pujar al podi: Jindra Pospisil, Almendra Berardo i Aroa Suárez; i Dori Ruhmann i Jonás Cimoradsky van quedar quarts. Al provincial de combinades els atletes van haver de realitzar tres proves: 60 llisos, longitud i llançament de pes.

En la general de combinades masculina, Jindra va aconseguir la medalla de bronze en la general amb un total de 654 punts; Jonás va ser quinzé (357) i Pablo Lluch Morera, dihuité (291).

En la general de combinades femenina, Corinna va ser la millor deniera en quedar quarta amb 870 punts; Aroa va ser octava (805); Anaís Patricio, dècima (698); Ametla, tretzena (638) i Vera Zhila, trenta-dosena (384).

Al provincial de llançaments llargs es va suspendre la prova de javelina pel fort vent i es va competir en martell. La millor classificada va ser Almendra que va guanyar la medalla de plata amb un millor llançament de 16,20 metres. Aroa va ser bronze (14,20 m.); Jonás (15 m.) i Corinna (13,89), van quedar quarts; mentres que Jindra Pospisil (13,81) i Inés Viso (9,93), van ser sèptims.