L’última jornada de lliga de 2023 ha deixat al Calp com a tercer classificat després de guanyar a l’Olímpic (1-0). Una jornada en la qual el Dénia ha tornat a perdre, esta vegada a casa davant el Crevillent (1-3) mentre que el Xàbia no va poder passar de l’empat davant La Nucia B (0-0). Els blanc-i-rojos amb este punt marxen de vacances sent cueres i els groguets dècims però a tan sols quatre punts del descens.

CALP 1, OLÍMPIC 0

El solitari gol d’Alvarito al minut 41 li ha donat els tres punts a un Calp que estava obligat a guanyar si volia continuar mantenint la tercera plaça. El partit ha estat disputat entre dos equips que han buscat la victòria i en el qual els verdinegres s’han emportat el gat a l’aigua.

DÉNIA 1, CREVILLENT 3

El Dénia va sucumbir a casa davant el Crevillent en un duel en el qual els visitants van remuntar el resultat. I és que els groguets es van avançar amb un gol de Jaume al minut 11, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, el Crevillent va aconseguir empatar al minut 68 i a la recta final del partit va anotar dos gols més en tres minuts.

XÀBIA 0, LA NUCÍA B 0

El Xàbia va empatar sense gols davant La Nucia B en un duel en el qual va haver de jugar durant molts minuts amb un jugador menys per l’expulsió d’Aldo al minut 68. Els blanc-i-rojos ho van intentar una vegada i una altra però van ser incapaços de batre la porteria contrària.