El Dénia ha aconseguit la seua classificació matemàtica per a jugar els play off d’ascens a la Lliga EBA malgrat caure derrotat davant el Montemar (73-61). Els resultats que s’han donat han confirmat que els deniers estaran encara que cal esperar a l’última jornada, que es juga aquest dissabte amb horari unificat, per a saber si ho farà com a sisé, seté o huité. L’equip d’Eduardo Clavero s’enfronta a la Vila al Pavelló de Joan Fuster a les 19.30 hores. Els deniers seran sisens si guanyen i l’Elx perd amb l’Altea o si guanyen l’Elx guanya a l’Altea i el Benidorm a l’Il·licità. Seran setens si guanya a la Vila, si l’Elx guanya a l’Altea i Il·licità al Benidorm; o si perden amb La Vila, l’Elx perd amb l’Altea i l’Il·licità gana al Benidorm. I seran huitens si perden amb La Vila i el Benidorm guanya a l’Il·licità independentment del que faça l’Elx.

La Vila, el rival del dissabte, hi ha és campió matemàticament de la Primera Divisió Nacional Grup B. El Dénia necessita més que mai el suport dels aficionats per a aquest partit per diverses raons. Una per a celebrar la classificació per als play off de la Lliga EBA, i l’altra per a aconseguir guanyar el partit i així jugar els play off en la millor posició que assegure un rival més assequible en els encreuaments.

MONTEMAR 73, DÉNIA 61

Partit molt igualat de principi a fi que es va resoldre en l’últim quart. Els alacantins van marxar al descans amb avantatge de tres punts. Els deniers realitzaven una gran defensa solguda i baix els taulers van treballar amb fermesa però en atac no estaven tan encertats. La segona part va tindre el mateix guió, encara que en els minuts finals el Dénia aconseguia millorar el percentatge anotador, però l’experiència dels jugadors del Montemar va ser clau perquè al final el partit es decantara al seu favor.