El Dénia ha sigut l’únic equip de la comarca que ha aconseguit la victòria en la jornada onzena. Els groguets de la mà de Manuel Esteban han trencat la ratxa negativa i s’han retrobat amb el triomf davant La Nucia B (1-0). El Calp, que continua tercer i per tant és el millor comarcal classificat, ha perdut amb L’Olleria (0-2). El Xàbia també ho ha fet a casa davant l’Olímpic per 1-3. Amb estos resultats el Calp és tercer amb 21 punts, el Dénia és huité amb 15 i el Xàbia catorzé amb 8.

CALP 0, L’OLLERIA 2

El Calp va perdre amb L’Olleria en un partit en el qual els errors els va pagar cars. L’equip de Lauro no va poder davant un rival que va estar precís de cara a porta després del descans. El 0-1 va arribar al minut 56, i el 0-2 definitiu al 65 amb un gol en pròpia porta de Paolo.

DÉNIA 1, LA NUCÍA B 0

Es va complir la dita “entrenador nou, victoria segura” al Diego Mena. Va tornar a debutar Esteban en la banqueta grogueta i ho va fer amb un triomf davant La Nucia B. El solitari gol denieri el va anotar Aisa al minut d’estar en el terreny de joc. A partir del 1-0 el Dénia va saber nadar i guardar la roba i va mantindre el 1-0 fins al xiulet final.

XÀBIA 1, OLÍMPIC 3

El Xàbia va perdre davant l’Olímpic en un partit en el qual el seu rival va aprofitar els errors defensius per a col·locar-se prompte per davant en el marcador. El primer tant al quart d’hora i el segon al caient del descans van deixar molt costa amunt el partit per als blanc-i-rojos. Un gol en pròpia porta d’Aldo va posar el 3-0 al marcador. Al minut 84 Samson va marcar el gol de l’honor per als locals.