No va poder ser i el Dénia BC de Primera Divisió no va poder donar la sorpresa davant el líder La Vila. Els deniers que portaven dues victòries consecutives han vist truncada la seua bona ratxa amb aquesta derrota en l’última jornada de la primera volta.

La pròxima jornada, l’equip d’Eduardo Clavero, s’enfronta a l’Onil en la qual serà la primera jornada de la segona volta. S’enfronta al penúltim classificat, encara que ha guanyat els dos últims partits que ha disputat. Els deniers malgrat la bona marxa del seu rival, espera repetir la victòria que va aconseguir a Dénia (74-58) per a així recuperar posicions en la taula, ja que després de la derrota davant La Vila, han baixat dues posicions. I és que la competició en el Grup B de Primera Divisió Nacional està molt igualada i una victòria o una derrota pot fer que ascendisques o descendisques diversos llocs en la taula.

El partit es juga el pròxim pròxim dissabte en el Pavelló Municipal d’Onil a les 18 hores.

LA VILA 77, DÉNIA BC 55

El Dénia perdia davant el líder en un partit que va estar igualat en la primera part, en la qual tots dos equips cometien errors fruit de la intensitat defensiva, i en les zones ningú dominava. Al descans s’arribava amb un ajustat 32-29. En la segona part, va canviar la decoració i els vilers van pujar la línies defensives en el tercer quart el que els va fer recuperar pilotes davant els dubtes en la circulació dels deniers i el seu pobre percentatge anotador. Això els va permetre obrir bretxa en el marcador i cobrar un folgat avantatge per a acabar guanyant de 22 punts.