El Dénia BC, que milita en Primera Divisió Nacional de la Comunitat Valenciana, guanyava la jornada passada a l’Adesavi i amb aquest triomf, a més d’assegurar-se la permanència a falta de quatre jornades perquè finalitze el campionat el campionat regular, depén de si mateix per a jugar els play off d’ascens a la Lliga EBA. L’equip que entrena Eduardo Clavero, necessita per a quedar entre els huit primers classificats per a jugar la primera de les eliminatòries d’ascens a Lliga EBA. Ara els deniers són sisens i han de defensar eixa posició davant tres rivals directes com a Il·licità, Montemar i Altea. Tres partits que haurà de jugar fora de casa. En el Pavelló de Joan Fuster ha de rebre la visita del líder La Vila.

El Dénia té la primera prova de foc aquest dissabte, ja que es desplaça a Elx per a enfrontar-se a l’Il·licità. Si guanya igualarà a victòries a l’Il·licità i es col·locarà cinqué si guanya per més de cinc punts, ja que en el partit de la primera volta de la lliga els deniers van perdre (67-72).

El partit es jugarà en el Pavelló Esportiu de la Universitat Miguel Hernández dissabte a les 18 hores.

DÉNIA 53, ADESAVI 44

El Dénia guanyava a l’Adesavi, rival que es jugava les seues últimes opcions per a eludir el descens, en un partit en el qual va saber patir. La falta de fluïdesa en atac dels deniers i l’encert en el tir exterior dels visitants va fer que aquests acabaren el primer quart amb dos punts d’avantatge. En el segon quart, el Dénia va pujar la intensitat defensiva i això dificultava l’atac de l’Adesavi, però de cara a cistella seguia sense encert. Malgrat això, al descans arribava amb avantatge de tres punts encara que el marcador era molt baix (23-20).

En la segona part, les rotacions d’Edu Clavero i Pascual Miralles no aconseguien trencar el joc de l’Adesavi, que començava a creure a guanyar el partit. Els deniers van començar l’últim quart amb dos punts d’avantatge i tot per decidir, igualtat que va seguir fins als últims quatre minuts, en el qual el Dénia va començar a jugar els seus millors minuts, la bona defensa, la seguretat en el tir lliure i dos triples els va permetre cobrar avantatge i mantindre-la fins al final.