El Dénia continua intractable i per això és el líder sòlid del Grup Sud de la Lliga Comunitat després de la disputa de la tercera jornada. Va guanyar a l’Independent Alacant per (2-0). El Calpe va tornar a empatar però aquesta vegada fora de casa davant l’Hèrcules B (2-2). I el Xàbia, que no alça cap, va ser golejat per l’Eldenc B (5-1). Després d’aquests resultats el Dénia és primer amb 9 punts; el Calp és seté amb 5; i el Xàbia és cuer i l’únic equip del grup que no ha puntuat.

DÉNIA 2, INDEPENDENT ALACANT 0

El Dénia va confirmar el lideratge davant l’Independent B en un partit en el qual els gols van arribar després del descans. Un encontre en què el seu rival no li va posar les coses fàcils i en el qual li va costar trobar el camí del gol. El 1-0 va ser obra de Renzo al minut 62 i el 2-0 d’Álvaro Castillo al 85.

HÉRCULES 2, CALP 2

Al Calp se li van escapar els tres punts davant l’Hèrcules B en un partit que va acabar en taules. Els herculans es van avançar al marcador al minut 7 però els calpins li van donar la volta al marcador amb els gols de Fede al 36 i Arthur al 45. En el temps de descompte els locals van marcar l’empat a dos definitiu.

ELDENC B 5, XÀBIA 1

El Xàbia malgrat marcar al primer minut de joc, per mediació de Javi Hernández, va veure com l’Eldenc no sols li va remuntar el marcador sinó que va acabar golejant-lo. I és que en quatre minuts (22 i 26) els blaugranes es van col·locar 2-1, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, les fallades defensives xabiencs van ser decisius i l’Eldense va acabar marcant tres gols més.