El Dénia BC s’ha estrenat en la Lliga Nacional amb una contundent victòria davant el CBI Elx (101-63). Els deniers van posar terra pel mig en el segon quart, en el qual van enlairar el seu millor joc el que els va permetre obrir bretxa en el marcador. Si el primer quart va estar més igualat (23-15) en el segon les diferències les van ampliar per a marxar-se al descans amb un favorable (55-31). En la segona part, els xavals de Clavero no van afluixar i l’avantatge en el marcador va permetre al tècnic realitzar rotacions, jugant tots a un gran nivell. Els il·licitans no van baixar els braços en cap moment i això els va permetre contindre les diferències i fins i tot per moments retallar-les, però al final van perdre de 38 punts.

La pròxima jornada el Dénia es desplaça per a jugar contra l’Oliva, equip recentment ascendit.

DERROTA DE L’EQUIP DE PREFERENT

D’altra banda, l’equip sènior masculí que milita en Preferent del Dénia BC va perdre davant l’Enguera per 76-55. Esta és la tercera temporada que els jugadors de Carlos Vila juguen en esta categoria. El seu rival, un equip que fins fa poc militava en Primera Nacional i un dels favorits per a aconseguir l’ascens, va ser millor.

El partit va estar igualat en els primers minuts però el baix percentatge d’encert en els llançaments a cistella van fer que l’Enguera trencara el partit i es distanciarà en el marcador. Al descans es va arribar amb el resultat de 44-24. En la segona part, els deniers van millorar i això es va veure en el parcial d’este període en el qual tan sols van cedir per un punt.

El Dénia debutarà a casa dissabte que ve rebent al Joan Fuster al CB Algemesí.

Per part seua, l’equip júnior del DBC que milita en Preferent i que dirigeix Rubén Velázquez, van perdre per 66-59 en un partit que va estar molt disputat.

D’altra banda el Dénia 08, equip que entrena Pascual Miralles i que milita en la màxima competició autonòmica, va perdre amb l’Horta Godella (50-09). Els deiniers van caure davant un dels màxims favorits del Grup B per a passar de fase i lluitar pel títol autonòmic i aconseguir la passada al Campionat d’Espanya.

Els cadets jugaran el seu pròxim partit amb el Lucentum al Pavelló de Joan Fuster en el que serà la seua estrena de lliga a casa.