En el Grup H de la Preferent Femenina continua manant a Dénia BC. És el líder i l’únic equip de la categoria que ha guanyat tots els partits que ha disputat. Sis partits sis victòries, l’última el dissabte davant el CB Ondara. A més d’aquest derbi també es jugava un altre més, el que enfrontava al Joventut Xàbia i Ifach Calp que es va resoldre a favor de les calpines. L’altra victòria comarcal l’aconseguia El Verger davant el Terralfàs.

El Dénia BC és líder amb 12 punts. Li segueixen: Ondara, 10; Joventut Xàbia, 9; Terralfàs i Ifach Calp, 8; El Verger, 7.

Els partits i horaris de la pròxima jornada són els següents:

– Dissabte 26

Terralfàs-Joventut Xàbia (Pavelló Pau Gasol, 18.30 h.)

Ifach Calp-CB Ondara (Pavelló Calp, 18 h.)

– Diumenge 27

Dénia BC-El Verger (Joan Fuster, 12.30 h.)

CB ONDARA 51, DÉNIA BC 64

El Dénia es va imposar en el derbi a l’Ondara en un partit que se li va complicar més del que es preveu per la bona actuació de les ondarenques. En el primer quart les denieres van dominar amb claredat (7-18). En el segon i tercer el joc va estar més equilibrat i l’Ondara no va donar facilitats i a les visitants els costava mantindre l’avantatge. En l’últim quart l’Ondara estrenyia i es col·locava a cinc punts. Un temps mort demanat per Juan Luis Pérez va fer reaccionar al seu equip que acabava guanyant de tretze punts.

JOVENTUT XÀBIA 51, IFACH CALP 53

donava la sorpresa i guanyava al Joventut Xàbia en un partit en què les de Xàbia no van estar bé i que van acabar perdent després de manar en l’electrònic quasi tot el partit. Però en els últims minuts les calpines van estar més encertades en el tir a canastra i les xabieres no.

EL VERGER 58, TERRALFÀS 41

El Verger també donava la sorpresa i guanyava al Terralfàs. Les vergerines van ser millors en atac i en defensa i acabant vencent de dèsset punts.