El Dénia Barbarians Marina Alta manté la sexta plaça malgrat perdre a Albacete (17-14) en un partit en el qual van sumar bonus defensiu. Els denier tenen 27 punts, els mateixos que el CR Universitat Cartagena i UCV. Precisament davant este últim juguen el diumenge, un partit en el qual tractaran de retrobar-se amb el triomf per a així mantindre la sexta plaça davant un rival directe.

El partit es juga al camp “Tio Luis” del Poliesportiu Municipal de Dénia el diumenge a les 12 hores.

ALBACETE 17, DÉNIA BARBARIANS 14

El Dénia Barbarians va perdre de tres punts davant l’Albacete, en un partit que es va jugar amb un temporal de vent i baixes temperatures. Al primer temps els deniers van jugar en contra del vent el que va beneficiar a l’equip manxec. Els dos equips es van mostrar molt contundents en el joc curt i el duel individual, dominant els de la Marina Alta en les fases estàtiques i l’Albacete més al joc obert. El primer assaig del partit el van aconseguir els locals als tres minuts, després d’una eixida ràpida d’una melé escorada (5-0) i van incrementar l’avantatge un quart d’hora després en aconseguir un nou assaig i la conversió a pals (12-0). El Dénia es va veure superat per un rival que estava llançat i que va tornar a fer un nou assaig abans del descans (17-0). En la segona part va arribar la reacció del Dénia Barbarians que va aconseguir el seu primer assaig al minut 57 després de diverses fases de davantera fins que Gringo es va fer amb l’oval per a posar-lo en la marca i Joel aconseguir la transformació (17-7). Deu minuts més tard i amb la pressió realitzada davant l’Albacete, va tornar a anotar per mediació de Santi, que juntament amb la transformació de Joel van col·locar el 17-14 al marcador. A partir d’ací el va partit es va igualar molt. Els manxecs es van tancar al seu camp i van mantindre una defensa fèrria que va frenar les envestides dels deniers, que finalment no van poder tornar a anotar.

ELS EQUIPS DE L’ESCOLA

El M16 va perdre amb el CAU (5-22) en un partit disputat i en el qual no va poder imposar-se a la dinàmica del joc valencià. El dissabte es desplaça a Alacant per a enfrontar-se a l’Akra.

El M14 es va desplaçar a València per a disputar les Trobades, en el qual es va enfrontar a l’Abelles. També van participar en estes Trobades els equips de les categories inferiors. Una jornada en la qual els més xicotets van gaudir del rugbi i la companyonia.

El M18 rep a casa al València en un partit que es jugarà el dissabte a les 13 hores al camp “Tio Luis” del Poliesportiu Municipal de Dénia.