El Dénia Barbarians ha tornat a guanyar a l’Elx (8-10) i ja és quart en la classificació. El conjunt de la Marina Alta té ara 33 punts i està igualat amb el RC València B. Aquest cap de setmana no jugarà ja que hi ha jornada de descans. El seu pròxim partit serà el diumenge 12 en el Poliesportiu Municipal de Dénia contra el CR Sant Roque, equip al qual ja va guanyar a València per 14-34.

Per part seua, l’equip Sub 16 del Dénia aconseguia una victòria contundent a València davant el Tatami (3-36). Aquesta és la segona victòria consecutiva del Barbarians en la segona fase.

ELCHE CRU 8, DÉNIA BARBARIANS MARINA ALTA 10

El Dénia Barbarians Marina Alta repetia triomf davant l’Elx CRU, aquesta vegada per un ajustat marcador (8-10). Un partit dur i igualat en què el conjunt denier començava millor i aconseguia dos assajos en la primera part per mediació d’Aitor i Norman, mentre que l’Elx anotava un, arribant-se al descans amb el resultat de 5-10. En la segona part, els dos equips van continuar competint de tu a tu, amb molta intensitat i arpa, però cap dels dos aconseguia anotar assajos. L’Elx anotava un colp de càstig i retallava distàncies en el marcador (8-10). D’ací al final, molt de desgast per part de tots dos equips però el marcador ja no es mouria.

SUB 16: TATAMI 3, DÉNIA BARBARIANS 36

El Dénia Barbarians guanyava al Tatami per un contundent resultat, encara que el partit va ser dur i igualat. Els deniers van aconseguir dos matiners assajos per mediació de Dario i Sam, transformant un d’ells Winder. Els valencians després de fer canvis van aconseguir canviar la dinàmica i a poc a poc van anar guanyant metres però la gran defensa deniera evitava que anotaren punts en el primer temps. En la segona part, el Tatami va continuar fent canvis per a continuar pressionant, però els deniers van continuar contrarestant-la bé i prompte anotava dos assajos més per mediació de Sam i Juan (0-22). Els Barbarians van continuar oferint un joc més dinàmic amb gran polivalència de les seues línies i així Marc anotava un altre assaig que era transformat per Winder (0-29). El Tatami sol va poder anotar un colp de càstig (3-29) faltant deu minuts. El Dénia Barbarians aconseguia per mediació de Sam un assaig que era transformat per Winder, que deixava el marcador final en 3-36.