El Dénia B és el nou líder del Grup 12 de Tercera FFCV després de la disputa de la segona jornada. Els groguets són primers després del seu triomf davant el Pego B al derbi (4-1). En aquesta jornada, en la qual va descansar l’Orba B, també van guanyar Ondarense al Beniarbeig en l’altre derbi de la jornada (1-3) i El Verger a l’Alacant City per golejada (4-1). El Joventut de Pedreguer va empatar a un amb el Finestrat, mentre que el Benitatxell va perdre amb el Foietes. Amb aquests resultats la classificació dels comarcals és la següent: 1. Dénia, 6 punts; 3. El Verger, 4; 4. Joventut Pedreguer, 4; 8. Ondarense, 3; 9. Benitatxell, 1; 12. Pego B, 1; i 14. Orba B, 0.

DÉNIA B 4, PEGO B 1

El Dénia va golejar al Pego en un partit que va encarrilar prompte. Als set minuts Pepe Vengut va marcar el primer gol de l’encontre. Els groguets van rajar en el joc davant un Pego B lluitador però que es va veure superat. Enrique (27’) i Andrés (37’) van deixar vist per a sentència el partit abans del descans. En la segona part el Pego B va estirar línies i va aconseguir en el minut 54 marcar el seu únic gol per mediació d’Alexandru. El Dénia va tancar el marcador amb un altre gol d’Andrés al 75.

FINESTRAT 1, JOVENTUT PEDREGUER 1

El Joventut Pedreguer va empatar a un amb el Finestrat en el plat fort de la jornada. En joc estava el lideratge però cap dels dos equips va poder guanyar. Els pedreguers es van avançar en el marcador al minut 39 amb el gol de Sergi. Però l’alegria els va durar poc ja que quatre minuts després els benidormers van empatar. En la segona part, el marcador no es va moure.

BENIARBEIG 1, ONDARENSE 3

L’Ondarense va estrenar el seu caseller de punts davant el Beniarbeig en el seu segon derbi comarcal. Es va avançar en el marcador al minut 12 per mediació de Karim però Joan al minut 26 va marcar l’empat a un. Jordi va desfer l’empat al minut 45. Amb el 1-2 es va arribar al descans. Ferran Ivars va marcar el definitiu 1-3 al descompte.

EL VERGER 4, ALACANT CITY 0

El Verger va guanyar i va convéncer davant l’Alacant City en un partit en el qual va ser superior al seu rival. Els vergerins van tocar el dos al primer temps. Travis marque el primer al minut 9. Després van arribar els gols de Pinchito (20’), Vicent (23’) i Josep (47).

FOIETES 1, BENITATXELL 0

El Benitatxell va perdre per la mínima davant el Foietes en un partit en el qual va vendre cara la seua derrota. Els del Poble Nou van encaixar l’únic gol del partit al minut 32. Van tindre ocasions però no les van poder aprofitar i es va quedar sense marcar.