El Dénia, que ha empatat amb el Tavernes (1-1), ha aconseguit matemàticament l’ascens a la nova Lliga Comunitat en perdre en aquesta jornada Calp i Carcaixent. Un empat que li col·loca amb set punts d’avantatge tots dos equips mancant dues jornades. El Xàbia, que també s’ha beneficiat d’eixes derrotes, està més prop de ser també equip de la Lliga Comunitat. I és que ha fet un pas de gegant en guanyar al Cullera (9-1), que li consoliden en eixa huitena plaça amb 46 punts, mentre que calpins i carcaixentins tenen 41.

DÉNIA 1, TAVERNES 1

El Dénia no ha pogut celebrar l’ascens amb un triomf però l’ha fet amb un empat. Els deniers han manat en el primer temps davant una rival que no ha donat facilitats. S’han avançat prompte en el marcador, en el minut 7, amb un gol de Seguí. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 1-0. Res més reprendre’s la segona part el Tavernes, en el minut 46, ha empatat el partit. El Dénia ha tingut ocasions per a emportar-se la victòria però li ha faltat punteria.

XÀBIA 9, CULLERA 1

Festival de gols del Xàbia davant el Cullera en un partit en el qual el resultat final, 9-1, ho diu tot. Els blanc-i-rojos han sigut molt superiors de principi a fi i no han donat cap opció a un rival que no ha pogut fer res per evitar la golejada. El Centre Artístic Musical de Xàbia ha amenitzat el partit.

CALP 0, ONTINYENT 1931 1

El Calp ha perdut per la mínima davant el líder Ontinyent 1931. Un error defensiu ha sigut la clau perquè els tres punts volaren del camp de La Costa. Els calpins han mantingut el tipus davant un Ontinyent que ha tingut controlat el partit en tot moment.