El Dénia BC ha estrenat el seu caseller de victòries en la setena jornada de lliga i ho ha fet davant el Rolser Pedreguer (81-72). El triomf dels deniers ha sigut l’únic d’aquesta jornada d’un equip de la Marina Alta, ja que Ifach Calp, CB Ondara i Benissa perdien els seus partits amb Horadada (70-101), Elx (61-43) i BSG (80-42), respectivament.

La classificació després d’aquests resultats és la següent: El Campello, 13 punts; La Vila, 12; Carolines, BSG, Rolser Pedreguer i CB Ondara, 11; Muro, Horadada, Elx, Maristes Alacant i Benissa, 10; Teixereta, 9 Dénia, 8; Ifach Calp, 7.

Els partits i horaris de la huitena jornada són aquests:

– Dissabte 3

Benissa-Muro (Palau Sant Pere, 19 h.)

Ondara-Maristes Alacant (Pavelló Municipal Ondara, 19.30 h.)

– Diumenge 4

Rolser Pedreguer-Ifach Calp (Pavelló Esports Pedreguer, 12 h.)

Campello-Dénia (Pavelló Municipal El Campello, 11.30 h.)

DÉNIA BC 81, ROLSER PEDREGUER 72

El Dénia es va imposar al Rolser Pedreguer en un partit en què va saber jugar-li de tu a tu. El partit va estar equilibrat fins a l’equador del segon quart. En eixe moment el Pedreguer s’ensenyoria del joc baix els taulers aconseguint marxar-se al descans amb avantatge de cinc punts. En la segona part, el Dénia va ajustar la defensa, va moure la pilota amb major fluïdesa en atac i va tindre un alt percentatge d’encert en el tir el que li va permetre anotar 51 punts, que van ser claus per a alçar-se amb la victòria final. En l’últim minut l’avantatge dels deniers era de cinc punts però va saber mantindre-la i acabar guanyant de nou.

ELX 61, CB ONDARA 43

El CB Ondara queia derrotat davant l’Elx en un partit en què va intentar superar al seu rival. Però la millor defensa baix els taulers dels il·licitans van ser claus perquè el triomf es quedara a casa.

BSG 80, BENISSA 42

El Benissa va sucumbir davant el BSG en un partit en què els locals van ser superiors. Els benissers no van trobar la fórmula per a frenar l’atac local, que amb ràpides transicions van anar incrementant la renda fins als trenta-huit punts finals de diferència.

IFACH CALP 70, HORADADA 101

L’Ifach Calp va perdre a casa amb l’Horadada, equip que va viatjar només sis jugadors. Els calpins es van veure superats per un rival que va saber portar el ritme de partit i es va mostrar més encertat de cara a cistella.