El CT Dénia va fer ple en la primera fase del XLVI Circuit Alacantí de tenis en categoria benjamí en jugar els seus representants les finals masculina i femenina. Pascual Mas i Maria Oliinik van guanyar als seus companys del club Pol Álvarez (5/3 i 4/1) i Ángela Sala (4/0, 1/4 i 0/6). A més en categoria aleví femenina Lucinee Tobalakian va ser semifinalista i en cadet masculí, Bojan Jagodnik va ser campió en guanyar en la final a Juan A. Navarro (6/2 i 6/0).

D’altra banda, els jugadors del CT Dénia que van disputar la primera jornada de la Lliga Comarcal de Tenis obtenint bons resultats. En benjamins, Vera Sidemonidze va ser campiona en véncer en la final a la seua companya Martina Moreno. En benjamins, Pepe Romany va ser campió en guanyar al seu company Pepe Ferrándiz. I en cadet, Cris Costa es va alçar amb el triomf també.

DUES VICTÒRIES I UNA DERROTA DELS EQUIPS VETERANS

Els equips veterans del CT Dénia han disputat els primers partits del Campionat per Equips de la Comunitat Valenciana. En veterans +35, tant l’equip femení com el masculí van aconseguir guanyar els seus enfrontaments. El femení, que milita en Primera Divisió, va guanyar al Sporting Club per 3-1 i la pròxima jornada s’enfrontarà al cap de sèrie número 1, Sportclub Alacant, amb el qual lluitarà per una plaça per a la final. El masculí, que milita en Tercera Divisió, es va imposar al CN Santa Apolonia per 5-0 i la setmana vinent jugarà el segon partit de la fase de grups contra el CT Bellreguard.

Per part seua, els Veterans +55, que militen en Segona Divisió, va perdre amb el CT Catarroja (2-3) el primer partit de la fase de grups. En la pròxima jornada s’enfronta al CT Benissa en un duel comarcal en el qual buscaran la victòria per a poder disputar el quadre final del campionat.